ARAS SI NITUP
Coafor / Frizerie câini Brașov
In vizita la targul dedicat animalutelor PetExpo 2019
01.05.2019

Pentru 7 ore am lasat jos foarfeca de tuns catei si am dat o fuga la Bucuresti ca sa particip la expozitia PetExpo 2019 dedicata cainilor, pisicilor si altor animale de companie.

PetExpo 2019

Numeroase firme cunoscute dar si firme mai noi pe piata romaneasca, au venit sa-si expuna si sa ne imbie sa achizitionam produse pentru animalutele noastre, de la zgarzi, hainute, rochite, bijuterii pentru animalute pana la produse si instrumente de care are nevoie un frizer canin in toaletarea cateilor.

Pentru cei ce doreau sa adopte un catel, asociatii, fundatii si Primaria Capitalei au avut standuri in care cainii liberi spre adoptie erau promovati. Am avut norocul sa particip intamplator la o astfel de adoptie! Catelusa care mi-a placut cel mai mult (alba cu pete negre) a fost adoptata chiar in primele ore de la inceperea expozitiei (pe Veta, caci asa a fost botezata de cei care au ingrijit-o pana acum, o regasiti la inceputul filmului in cusca, iar dupa adoptie in secventa cand mananca bobite).

PetExpo 2019

Am intalnit tot soiul de exemplare canine, m-am bucurat de fiecare in parte (jumatate din timp am fost in ghenunchi sa ma joc cu ei …:) ), mi-a facut placere sa ma invart in standul de produse fashion pentru catei, am aflat despre produse noi in ceea ce priveste hrana, igiena si sanatatea companionilor nostri.

Au fost zone de joaca prin tunel, obstacole, jaloane, rampa, trambulina iar personal specializat te indruma cum sa iti educi cainele sa parcurga acest traseu, zone in care se faceau fotografii artistice si multe alte activitati.

Zona groomerilor (frizerilor canini) a fost preferata mea. Acolo, frizeri canini specializati, tundeau cateii gratuit, la cererea stapanilor.

Dar motivul principal pentru care am participat la aceasta expozitie a fost sa aflu ultimele noutati in materie de sampoane, balsamuri, masti pentru par, parfumuri si diverse instrumente necesare pentru toaletarea cainilor. La fel de importat pentru mine a fost sa il intalnesc pe domnul Leonard Adrian de la Groom Land Academy, care a organizat demostratii de tuns catei si care a stat de vorba cu fiecare in parte, a raspuns la toate intrebarile si nedumeririle noastre.

Altadata am sa va povestesc cat de benefica a fost aceasta expozitie atat pentru cei ce sunt frizeri cainini cat si pentru stapanii acestor suflete pline de iubire neconditionata.

PetExpo 2019

Am plecat spre casa multumita de produsele achizitionate pentru clientii frizeriei canine Aras si Nitup si fericita ca o parte din cateii comunitari si-au gasit stapan.

Sa auzim numai de bine!