ARAS SI NITUP
Coafor / Frizerie câini Brașov
Despre mine

Mă numesc Anca Giosul. Mi-am început cariera cu un singur scop: de a face lumea mai frumoasă.

Ştii care sunt trăirile animalulului tău de companie atunci când îl duci la tuns? Prima ar fi aceea că l-ai lăsat într-un loc pe care de obicei nu îl frecventează. Apoi este preluat şi „manevrat” ca la carte…spălat, uscat, tuns, descâlcit, umblat cu foarfeca foarte aproape de ochi, buze, urechi, părţi intime. Toate acestea nu-i fac plăcere companionului tău. Şi totuşi, pentru sănătatea lui şi a familiei tale el trebuie îngrijit.

Dorinţa salonului Aras şi Nitup este să stabilească o relaţie perfectă cu animalul tău de companie. Iar pentru a avea această relaţie, acesta trebuie tratat cu respect, blândeţe şi înţelegere astfel încât la sfârşitul procedurilor eu şi companionul tău să trăim o stare de bine. Ştii starea de bine pe care tu o simţi atunci cand mergi la stilist, spa, etc.? Ei bine, cu această stare îmi doresc să plece acasă companionii voştri.

Dacă ai înţeles mesajul, dacă iţi doreşti pentru companionul tău cele descrise mai sus, vă aştept cu drag, într-un mediu curat, cald şi relaxant la salonul Aras şi Nitup .

salon frizerie canina brasov