ARAS SI NITUP
Coafor / Frizerie câini Brașov
Cazare
Producator mobila de inalta calitate la preturi competitive.

Mobilierul din sufragerie / living, dormitor, bucatarie, terasa si cel de la birou se distinge prin maiestrie si caracteristici functionale care ne fac viata mai usoara. Piesele de mobilier, indiferent ca au o destinatie rezidentiala sau una comerciala, nu sunt doar piese de decor. Ele au si un roluri functionale. Pentru a-si putea indeplini aceste roluri ele trebuie sa dispuna de diverse elemente care nu sunt la vedere. Detaliile sunt cele care fac diferenta.

Pe parcursul celor peste 10 de ani de functionare, obiectivul principal al companiei noastre a fost intotdeauna sa mentinem relatii puternice cu angajatii, clientii si partenerii nostri si sa producem o mobila de inalta caliate la preturi competitive.

In prezent, compania noastra dispune specialisti in proiectare, fabricare si montare mobila din lemn masiv si pal. Mobilierul nostru este apreciat in randul clientilor si partenerilor nostri din Romania si din intreaga Europa.

Suntem deschisi pentru inovatii si parteneriate noi.
Ati ales un model pentru mobilier si cautati pe cineva care sa vi-l realizeze?

Apelati cu incredere, fara nici un fel de obligatie, la designer-ul nostru. El va poate oferi pana la o ora de consultare gratuita de proiectare. Recomandam ca fiecare piesa de mobilier sa fie adaptata dimensiunilor si particularitatilor incaperilor in care acestea urmeaza sa fie montate. Din acest motiv, consultarea cu un specialist in domeniu este esentiala. In cele mai multe situatii, fotografiile ascund anumite echipamente care fac diferenta dintre o mobila estetica si una estetica si utila. O documentare la zi in ceea ce privesc aceste elemente permite realizarea unui mobilier care sa ofere caldura si confortul pe care ni-l dorim.

Experienta in realizarea produselor de mobilier din lemn masiv si echipamentul performant de care dispunem ne permite sa realizam mobila cu un design complex.

Noi tratam cu maxima responsabilitate fiecare detaliu.